10 July 2010

tak suka rasa macam ni!

rasa cam ne eh? sedih. sebak. cam nak nanges. happy? ade ke happy? ntah. ah! xsuke lah cam ni. bleh tak kalo air mate ni benti kejap? pause please! ade remote tak?

rase cam kejap je kat sini. rupenye dah dekat 3taun kan. kalau dari dlu aku amek keputusan ni xde la berat sangat ati. tak pe lah. bende dah lepas pon kan. at least aku dapat sumting kat sini. aku bleh speaking fluently okeh! eh! tipu semata2. hahaha!

ha! ade gak sumthing special yg aku dapat kat sini. jodoh! hahaha! kalu ibu tau kompom ngamuk. bayo beribu2 smata2 nak cri jodoh kat sini. hahaha. hope b'panjangan la jodoh tu. tp pe pon ktentuan Tuhan aku redha. ceit! cakap je lebih. baru kene jauh sket pon da nanges beria. cam orang mati laki je.

okeh! intro tu dah cukup panjang. aku sebenarnya nak g tau aku da decide, n dah pon quit dr kolej ni. ya! i'm QUIT!! selamat tinggal kolej legenda @ linton university college. kenapa?

aku dah penat bawak course ni. tak xbleh nak bawak. pd aku susah gile! so, aku surrender! mungkin aku tak de rezeki da nak blaja kat sini kot. tak pe2. chill la! bukannye jauh pon rawang ngn mantin kan? or bukannye jauh pon kampung pandan ngan mantin. eh! yg tu jauh sket sbb aku buta jalan! hahaha

lps ni aku amek LCCI. london chamber commerce industry. sampai level 3(dip.). klu de rzki future degree in CTIM (chartered taxation instute malaysia), plak. xpon degree in accountancy.wah! cita2 cam KLCC. tak pk plak kene pecah otak lagi. kau tak ingat ke cam ne susahnye cik baizura n da gang wat tax dlu ika oi??

eh. lupe plak nak cite kat ne aku nak blaja lepas ni. lepas ni aku pegi IPB, institut profesional baitulmal. kat kampung pandan. hope aku bleh sesuaikan diri kat tpt baru.

klu ikut pe yg ibu cakap next Monday aku register n trus masuk class. registration utk LCCI suppose end on 7th july. tp cane aku bleh tlepas? xpe lah kan. janji aku lepas orentasi. haha! buat kali kedua aku terlepas orentasi. 1st time masa kat teknik. tp kene la jugak sikit2. huhu



*en.apeez: xmo nakal2 okeh! take care. i will always love u! ceewah!!jiwang pule.

2 comments:

  1. http://i334.photobucket.com/albums/m435/drift_kid/cb63c5c3.gif

    http://i334.photobucket.com/albums/m435/drift_kid/13f5a915.jpg

    ReplyDelete
  2. hahahah..tax mmg susah gabak pnye!!!!!haahhaha....

    ika tak care tau...dont nakal2 di sane!!!!heheheheh

    ReplyDelete