02 February 2010

hijrah

sebenarnya aku cuma nak cerita yg aku dah pindah rumah. kalau dulu stay kat gombak tp sekarang kat saujana rawang. huhu. dah 2 ari dah kat sini.

ape perasaan pndah uma baru? rasa panas. sebab memang area ni panas kot. rasa macam nak dok dalam bilik air je. kalau lah ade bathtub..haa! berangan pulak dah! kipas yg de macam xde fungsi. panas die bkn men lg. dasyat! air cond pon xjalan. tibe2 dtg idea nk wat uma dalam fridge. bez x? akan dipertimbangkan...

jiran yg dok row uma aku majoriti cikgu. cikgu sekolah rendah ade. sekolah menengah ade. cikgu tadika pon ade. aku pon rase cam nak jadik cikgu la. nak bukak nursery. huhu..yg boringnye kat sini xde pakwe2 hensem! hahaha!! budak2 rmai la. selamatlah awak en.apeez. hehehe

tahap kekemasan uma wat mase ni baru mencecah 20pratus. dapo tonggang langgang. bilik aku berserabut(yg penting bilik aku warna purple!hehe). bilik ayah n ibu sepah2. bilik adk je yg cantik. blik tamu harus cun. tp tahap cun die blom capai lisa surihani punye cun. hahaha. hall pon blom kemas abes lg. still sepah2. cam kapal karam lah umah kau ika! kalau tetibe de org dtg meminang mst kene riject sbb bkal mak mrtua aku tgk uma aku b'sepah. ha! da aku memang pemalas. ape bleh wat kan??huu..



*baru ingat nk letak pic sket. tp lupa bwk cabel. gigibiru kat laptop aku ni problem plak. hish!

1 comment: