21 January 2010

Wah!!

gile bosan pagi semalam. dok kat bengkel pon cam xbleh bla je. mesin plak boleh rosak so, xboleh la nak siapkan projek tu! ee!! marah betul! yang technician plak cuti. nak tanya lecturer? haram. memang die tak tau pon pasal mesin tu. nama je lecturer.. apa yang die tau dating je! huh! geram betul ak!

budget cam boleh la siap keje tu. hampeh! at last balik uma ngan ati yang panas. bek aku sambung tido je pg tu. boleh gak sambung mimpi kan?? huhu. da sampai uma engatkot boleh la tgk tv ke hape. rupenye bil astro plak blom baya. adoiyai! lembap tul. hangen je.

lepak punye lepak kat depan tu tetibe aku cam denga bunyi yang aku familiar sangat. jantung dah dup dap dup dap. mula2 wat bodo je la. bleh plak terfikir bunyi tu dlm angan2 aku je. xlame lepas tu ntah cam ne bleh plak ternampak de antena yang aku biase sgt npk! hah! ape lagi la kan! trus bangun gi kat balcony. and......

wow! apeez da ade kat bwh blok aku! cam mimpi je. gile rindu. alah. mula la nak kata aku ngade2. pedulik hape. yang nyatanya aku memang rindu gila kat apeez. punye la bsemangat lari turun bawah. waaa....sob..sob..sob...rindu..

suke sgt wat keje diam2. xnk g tau ak. hish! klu aku ade sakit jantung aku da 'jalan' da smlm sbb tkejut. huhuhu




*lepas ni bile plak bru dpt jmp???

2 comments: